De vrouw achter Freke Advies heet Karin Freke

Even voorstellen

Na mijn studie Personeel & Arbeid heb ik bij verschillende organisaties in diverse branches gewerkt, zowel in de profit als non-profit. Altijd op het gebied van personeel & organisatie, arbeidsmarkt en ontwikkeling. Mijn laatste functie in loondienst was HR manager.

Eigen bureau

In 2004 ben ik een eigen bureau gestart: Freke Advies. Sindsdien heb ik diverse interim- en adviesopdrachten uitgevoerd. Achteraf gezien is het starten van een eigen bureau één van de beste keuzes geweest, die ik ooit heb gemaakt.

Kernkwaliteiten

De competenties die nodig zijn voor het uitvoeren van veel interim- en adviesopdrachten, zitten bij mij ‘in de genen'. Ik dring snel door tot de kern van zaak, ben analytisch én praktisch, proactief, resultaatgericht, communicatief en enthousiast. Ik vind het leuk om te werken aan praktische oplossingen waardoor organisaties en mensen zich succesvol kunnen ontwikkelen.

Foto's

De foto’s op deze website heb ik gemaakt tijdens een zomervakantie in Amerika (behalve uiteraard de foto’s van mijzelf). Het enthousiaste meisje is mijn dochter Anne. De gedreven jongen is mijn zoon Robbert. Het vrolijke stel dat samen van de duin springt zijn mijn neef Gean en zijn vriendin Anouk. De wandelende vrouw heet Truus en is de zus van mijn man.

Passies

De foto’s symboliseren een aantal van mijn passies: reizen, fotografie, natuurschoon en samen met anderen leuke dingen doen en genieten van het leven.